Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyasporlu futbolcular taraftarla buluştu!

20.10.2022 19:17:00
Konyaspor’un orta saha oyuncusu Soner Dikmen ve forvet oyuncusu Uche İkpeazu, Konya Store’de düzenlenen imza gününe katıldı. Yeşil-beyazlı taraftarla oyunculara büyük ilgi gösterdi. Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı taraftarlara teşekkür eden 2 başarılı isim, gelecek adına en iyi performansı göstermek istediklerini söyledi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Konyasporlu futbolcular Soner Dikmen ve Uche İkpeazu, Konya Stadyumu’nda yer alan Konya Store’de taraftarlarla bir araya geldi. Taraftarların formalarını ve çeşitli ürünlerini imzalayan oyuncular, ilgiden dolayı memnun olduklarını söyledi.

“TARAFTARIMIZLA BULUŞTUK”
Yeşil-beyazlıların başarılı orta saha oyuncusu Soner Dikmen, “Bu organizasyonu kim düşündüyse gerçekten çok güzel oldu. Taraftarlarımızla da buluşmuş olduk. Gördüğüm kadarıyla da yoğun bir ilgi var. İnşallah güzel geçer” dedi.

“GAZİANTEP MAÇI BİR KAZAYDI”
Geride kalan hafta iç sahada oynanan Gaziantep Futbol Kulübü maçına da değinen Dikmen, “Aslında son maçı saymazsak istediğimiz ve hedeflediğimiz bir yerdeydik. Son Gaziantep maçında futbolun gerekliliklerini yerine getirmeye çalıştık. Bir tek gol bulamadık. Bunu bir kaza olarak görüyoruz. Adana Demirspor ile bu hafta sonu karşılaşacağız. Bu ligin güçlü takımlarından. İyi mücadele ederek kazanmak istiyoruz. Tekrardan bıraktığımız üst sıralarda yer almak adına güzel bir galibiyet alarak taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz” diye konuştu.

“ÇOK HEYECANLIYIM”
Konyaspor’un forvet oyuncusu Uche İkpeazu ise, “Burada olduğum için çok heyecanlıyım. Değerli taraftarlarımızla bir araya geldik. Onlar da bizlere formalarını imzalatmak için geldiler. Bunu görmek beni gerçekten çok mutlu etti. Tekrar söylüyorum, çok heyecanlıyım. Bunun karşılığında bana düşen de tabii ki de sahada iyi bir performans sergilemek. Atacağım gollerle birlikte de takımıma destek olmak istiyorum” dedi.
(Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER