Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’un yeni transferlerinden Steven Nzonzi imza aşamasında!

25.08.2023 15:01:00
6 numara bölgesi için Yann M’Vila ile anlaşma sağlayamayan Anadolu Kartalı, rotasını başka bir Fransız futbolcu olan Nzonzi’ye çevirmiş, oyuncuyla da prensipte anlaşma sağlayarak şehre davet etmişti.
Konyaspor’un prensipte anlaşma sağladığı Fransız futbolcu Steven Nzonzi, imza için bekliyor! Teknik direktör Aleksandar Stanojevic’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlı kurmaylar, orta saha takviyesi için resmi imzalara geçiş yaptı.

Yann M’Vila transferi rafa kaldırılmıştı
Orta sahada ilk olarak Morgan Schneiderlin’i kadrosun katan Konyaspor, oyuncunun ailevi sebeplerden dolayı affını istemesini kabul ederek yollarını ayırmıştı. Yeşil-beyazlı kurmaylar bu gelişmenin ardından da vakit kaybetmeden yeniden harekete geçmişti. İlk olarak Olimpiakos forması giyen Yann M’Vila ile masaya oturan yönetim, oyuncunun 2 Milyon Euro’luk talebini yüksek bularak masadan kalmıştı. 

Steven Nzonzi şehre geldi
Yann M’Vila transferini rafa kaldıran yönetim, listesindeki alternatif isimlere yöneldi. Yeşil-beyazlı kurmaylar başka bir 6 numara olan Fransız Steven Nzonzi ile temasa geçti. Oyuncuyla yapılan görüşmelerde olumlu sonuçlar alan ve prensipte anlaşma sağlayan Konyaspor, futbolcuyu şehre davet etmişti. 24 Ağustos Perşembe gecesi Konya’ya gelen Nzonzi’nin, Süper Lig’in 3. haftasında iç sahada oynanacak Gaziantep Futbol Kulübü maçının ardından açıklanması bekleniyor.

6 numarada Fransız ısrarı!
Konyaspor’un 6 numara bölgesi için Fransız futbolcularda ısrarcı olması dikkatlerden kaçmadı! İlk olarak bu bölge için Fransız Morgan Schneiderlin ile anlaşan Anadolu Kartalı, Morgan’ın ailevi sebeplerden dolayı takımdan ayrılmasının ardından rotasını başka bir Fransız orta saha Yann M’Vila’ya çevirdi. M’Vila’nın yüksek maaş talebini kabul etmeyen yönetim, yine bir Fransız olan Steven Nzonzi ile prensipte anlaşma sağladı. (Tahir Yılmaz)

DİĞER HABERLER