Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’un savunma oyuncularından Yazğılı: Güzel bir galibiyet aldık

04.09.2023 14:35:00
Konyaspor’un başarılı savunma oyuncularından Uğurcan Yazğılı, Süper Lig’in 4. haftasında deplasmanda oynanan ve 1-0 kazanılan Başakşehir maçının ardından konuştu. Kontv’ye özel olarak değerlendirmelerde bulunan Yazğılı, ligin en iyi ekiplerinden birinden 3 puan aldıklarını ifade etti
Konyaspor’un başarılı savunma oyuncularından Uğurcan Yazğılı, Süper Lig’in 4. haftasında İstanbul’da oynanan ve 1-0 kazanılan Başakşehir maçının ardından konuştu. Kontv’ye özel olarak değerlendirmelerde bulunan Yazğılı, zorlu bir karşılaşma olduğuna değinerek, “Ligin en iyi takımlarından birisine karşı iyi mücadele edip hanemize 3 puan yazdırdık” dedi.

“Gaziantep maçından sonra da söylemiştim”
Zorlu maçın ardından konuşan Yazğılı, “Ligin zorlu ekiplerinden birine karşı deplasmanda güzel bir galibiyet aldık. Geçen hafta iç sahada Gaziantep Futbol Kulübü’ne karşı kazanmıştık. O maçın ardından da ‘İnşallah Başakşehir maçını da kazanmak istiyoruz’ demiştim. Kazandığımız için mutluyuz” dedi.

“Performansımızın üstüne koyacağız”
Uğurcan Yazğılı, “Şimdi birkaç gün izin yapacağız. İnşallah milli arada eksiklerimizi kapatarak, performansımızın üzerine koyarak devam etmek istiyoruz. İnşallah milli arayı da en iyi şekilde değerlendirmeyi düşünüyoruz” diye konuştu.

“Takım oyunu oynuyoruz”
Kendi performansına da değinen 24 yaşındaki futbolcu, “Bu tek kişiyle olacak bir şey değil. Takım oyunu oynuyoruz. Takım arkadaşlarımın hepsinin emeğine, yüreğine sağlık. Onların haklarını yememek lazım. Biz bir aileyiz. Birlik ve beraberliğimizi sahaya yansıttığımız sürece kazanan her zaman biz olacağız” ifadelerini kullandı. (Elif Sağlam)

DİĞER HABERLER