Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’un eski yöneticilerinden Kaya: Biz çok kriz atlattık

04.03.2024 13:17:00
Konyaspor’un eski yöneticilerinden olan Çelikkayalar AVM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kaya, Pendikspor maçı öncesinde 3 puana inandığını söyledi.

Maçın ardından özel olarak konuşan Kaya, “Konyaspor camiasını, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ediyorum. Pendik deplasmanı güzel bir deplasmandı. Buraya gelmeden önce 3 puan için kendi içimde ben kendi kendime söz vermiştim. Bu maçı alacağımıza inanıyordum. Tüm Konyaspor camiasına bu 3 puan hediye oldu. Bu puanlarla üst sıralara çıktık. İnşallah iyi yerlere de gidecek. Sonraki maçlarda da iyi sonuçlar alacağına inanıyorum. Buradan Ömer Korkmaz başkanıma, yönetim kuruluna ve teknik heyete teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Taraftarlarımız da takımı yalnız bırakmadı. Onları da teşekkür ediyorum. İnşallah diğer maçlarda da bırakmayacağız. Sonuna kadar Konyaspor için mücadele edeceğiz. İnşallah Konyaspor bu sene daha iyi yerlerde olacak” dedi. 


“Konyaspor’un aşamayacağı bir nokta yok”
Ali Kaya, “Konya şehri aslında tam bir spor şehri. Konyaspor çok önemli bir kulüp. Ondan dolayı burada kenetlendiğimiz zaman, Konyaspor’un aşamayacağı bir nokta yok. Biz çok kriz atlattık. Her şeyden önce taraftarının ve Konya halkının bir araya gelmesi lazım. Önümüzdeki Adana Demirspor maçına tribünlerimizi doldurmamız gerekiyor. Şampiyonluklar ya da 3 puanlar hep birlik beraberlikle gelir” diye konuştu. (Yunus Köroğlu)

DİĞER HABERLER