Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz? Resmi İlanlar

Konyaspor’un eksikleri ne zaman dönüyor?

14.05.2025 13:21:00
Konyaspor’da gözler eksik oyuncuların sağlık raporuna çevrildi. Dört ismin de sezonu kapatıp kapatmayacağı bu hafta belli olacak.

Tümosan Konyaspor’un eksik oyuncularının ne zaman takıma döneceği merak konusu oldu. Sakatlıkları nedeniyle bir süredir forma şansı bulamayan orta saha oyuncuları Emmanuel Boateng, Danijel Aleksic ve kanat Tunahan Taşcı’nın yanı sıra, Rizespor maçı öncesinde sakatlanan stoper Adil Demirbağ eksikler listesini oluşturan isimler oldu.


Son kontroller yapılacak
15 Mayıs Perşembe günü Kayacık Tesisleri’nde topbaşı yapan Tümosan Konyaspor’da, eksik oyuncuların durumu da netlik kazanacak. Fizyoterapistler eşliğinde çalışan Emmanuel Boateng, Danijel Aleksic ve Tunahan Taşcı’nın net durumları, sezonu kapatıp kapatmayacakları belli olacak. Öte yandan stoper Adil Demirbağ’ın durumu da yine bu aşamada netlik kazanacak. (Büşra Üstündağ) 

 

DİĞER HABERLER