Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor'un başarılı oyuncusu Uyanıker: Sürpriz yapabiliriz

28.03.2023 13:16:00
TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor’un başarılı oyuncularından Hüseyin Mert Uyanıker, bu hafta sonu oynanacak 52 Orduspor maçında sürpriz yapabileceklerini söyledi.
Ligin 25. haftasında oynanan ve 2-2'lik beraberlikle sonuçlanan Çatalcaspor maçının ardından konuşan Uyanıker, "Çatalcaspor maçına çok durgun başladık. Bir anda 2 tane çok talihsiz gol yedik. Rakip de kırmızı kart görünce biz maçı çevireceğimize biraz daha inandık. Elimizden geleni yaptık ama olmadı. Sağlık olsun. Önümüzdeki maçlara bakacağız” dedi.

"Önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız”
Kendi performansıyla ilgili olarak da konuşan Uyanıker, "Kendimi geliştirmek için elimden geleni yapıyorum. Artık periyot da zorlaştı. Alt sıralarda bulunan takımlar da kazanıyor. Tamam, yenilmedik. Ama önümüzdeki maçlara odaklanmalıyız” diye konuştu. 

"Sürpriz yapabiliriz”
Ligin 26. haftasında Orduspor'a konuk olacaklarını hatırlatan başarılı oyuncu, "Bu hafta sonu Orduspor ile deplasmanda karşılaşacağız. Böyle takımlara karşı ben sürpriz yapacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

"Allah'a şükür gollerimi attım”
Çatalcaspor maçında 2 gol birden atarak skoru 2-2'ye taşıyan 23 yaşındaki oyuncu, "Ben aslında ön liberoyum ama Hakan Hoca (Hakan Ünal) beni forvet arkasında da oynatıyor. Tamamen şans. Allah'a şükür gollerimi attım” dedi.

DİĞER HABERLER