Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Teknik Direktörü Stanojevic: Elimizden geleni yaptık ama olmadı

19.08.2023 14:49:00
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda oynanan ve 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan Antalyaspor maçının ardından konuştu. Sırp teknik adam, “Elimizden geleni yaptık ama olmadı” dedi.
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda oynanan ve 1-1’lik beraberlikle sonuçlanan Antalyaspor maçının ardından konuştu. Maçın ardından Antalya Stadyumu’nda düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Stanojevic, birçok konuya açıklık getirdi.

“Oyun kontrolünde iyi değildik”
Anadolu Kartalı’nın Sırp teknik patronu, “Son dakikalarda gol yediklerini aktaran Stanojevic, "Mücadeleyi bırakmadık. Elimizden geleni yaptık ancak oyun kontrolü ve top kurma konusunda çok iyi değildik" dedi.

“Antalyaspor top hakimiyetinde daha iyiydi”
Antalyaspor'un top hakimiyeti konusunda maçta kendilerine göre daha iyi olduğuna dikkati çeken Stanojevic, “Antalyaspor zaman zaman top hakimiyeti konusunda bizden daha iyiydi. Bu nedenle de sahadan beraberlikle ayrıldık ve bu noktada da 1 puanın kötü olduğunu düşünmüyorum” diye konuştu. (Tahir Yılmaz)

DİĞER HABERLER