Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Teknik Direktörü Omerovic: Ligde de galibiyet almak istiyoruz

18.01.2024 20:48:00
Konyaspor, Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe’yi ağırladı. Yeşil-beyazlılar normal süresi 1-1’lik eşitlikle sona eren karşılaşmayı uzatma dakikalarında 2-1 kazanarak adını Son 16 Turu’na yazdırmayı başardı. Karşılaşma sonrası yeşil-beyazlı ekibin teknik direktörü Fahrudin Omerovic açıklamada bulundu.

 

Süper Lig ekiplerinden Konyaspor; Türkiye Kupası 5. Tur karşılaşmasında TFF 1. Lig ekiplerinden Göztepe’yi ağırladı. Anadolu Kartalı normal süresi 1-1’lik eşitlikle sona eren karşılaşmayı uzatma dakikalarında 2-1 kazanarak adını Son 16 Turu’na yazdırmayı başardı. 

 

Karşılaşma sonrası Konyaspor’un teknik direktörü Fahrudin Omerovic açıklamada bulundu.


“LİGDE DE GALİBİYET ALMAK İSTİYORUZ”
Omerovic, “Kupa maçında tur atladığımız için mutluyum. Futbolcularımız gerçekten inanılmaz mücadele etti. Uzun zamandır düşüşte olan takımımızın özgüven kaybı vardı. Bugün inanılmaz bir oyun gösterdiler. Bazen olumsuz şeyler oldu ama istek ve arzu bizi sonraki tura taşıdı. Bizim için en önemlisi üç gün sonra oynayacağımız lig maçı olacak. O maça hazırlanacağız. Ligde de galibiyet almak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

DİĞER HABERLER