Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor tatilde

09.06.2021 18:34:00
Yeni sezon hazırlıklarına 28 ila 30 Haziran tarihleri arsında başlamayı planlayan Konyaspor’da, tatil devam ediyor. Pandemi nedeniyle 3 güne bir maça çıkan futbolcuların bir kısmı sezonun yorgunluğunu tatilde atarken, bir kısmı ise yeni sezon için hazırlıklarını bireysel olarak sürdürüyor
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’da izin devam ediyor. Yeni sezon hazırlıklarına 28 ila 30 Haziran tarihleri arasında başlamayı planlayan yeşil-beyazlı takımda, ülkelerinin milli takımlarında bulunan oyuncuların haricindeki futbolcuların bir kısmı zorlu sezonun yorgunluğunu tatilde atarken, bir kısmı ise yeni sezon hazırlıklarını bireysel olarak sürdürüyor. 

DİOMANDE, HEM EĞLENİYOR HEM ANTRENMAN YAPIYOR
Konyaspor’un devre arası transferlerinden Ismael Diomande, tatil ve antrenmanı birleştirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunan 28 yaşındaki futbolcu, havuzda futbolun yanı sıra, yine havuzda kardeşiyle kafa tenisi oynadı.

DOĞAN CAN GÖLPEK, DUR DURAK BİLMİYOR
Devre arası transfer döneminde pilot takım 1922 Konyaspor’dan Konyaspor A takımına transfer edilen gurbetçi futbolcu Doğan Can Gölpek, yeni sezon için hazırlıklarına şimdiden başladı. Sezonun bitmesinin ardından bireysel olarak antrenmanlara başlayan 26 yaşındaki futbolcu, yeni sezona formda girmenin hesaplarını yapıyor. 

AMİR, BOSNA MİLLİ TAKIMINDA
Yeşil-beyazlı takımın orta saha oyuncularından Amir Hadziahmedovic, ülkesi Bosna-Hersek’in milli takım kadrosunda yer alıyor. Amir, günlerini milli takım kampında geçiriyor.

(Haber-Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER