Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor son maçında 3-3 berabere kaldı

07.06.2023 19:55:00
Süper Lig'in 38. haftasında Anadolu Kartalı, Beşiktaş ile karşılaştı. Vodafone Park Stadyumu'nda oynanan müsabakda maç 3-3 bitti.
Beşiktaş ile Konyaspor Süper Lig’de 44 kez karşı karşıya geldi. Karşılaşmada golleri Beşiktaş’ta Gedson Fernandes, Muleka ve Tayfur Bingöl kaydetti. Konyaspor’da ise Oğulcan Ülgün, Mahir Emreli ve Alejandro Pozuelo oldu.

Oğulcan Ülgün kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü!
61.dakikada sarı kart gören Oğulcan Ülgün 66.dakikada kırmızı kart gördü. Bununla birlikte Oğulcan Ülgün kariyerinde ilk kez kırmızı kart gördü.

Şenol Güneş zamanında en fazla golü yedi
Konyaspor'la 3-3 berabere kalan Beşiktaş, sezonun 12. haftasında göreve gelen Şenol Güneş'in bu sezonki görev süresinde ilk kez bir maçta kalesinde 3 gol gördü.

Güneş döneminde en fazla gol yediği maçlarda kalesinde 2 gol gören siyah-beyazlılar, Ümraniyespor ve Kasımpaşa'yı 5-2'lik skorlarla yenerken, Fenerbahçe'yi de 4-2 mağlup etti, Galatasaray'a ise 2-1 yenildi.

Beşiktaş, Güneş öncesi dönemde de Alanyaspor'la 3-3 berabere kalarak rakibinin attığı 3 gole engel olamamıştı.

BEŞİKTAŞ - KONYASPOR MAÇI 11'LERİ
Beşiktaş: Mert, Rosier, Welinton, Omar, Umut, Salih, Hadziahmetovic, Gedson, Muleka, Cenk, Aboubakar

Konyaspor: Sehic, Ahmet, Adil, Uğurcan, Guilherme, Oğulcan, Soner, Pozuelo, Moreno, Michalak, Diouf
MAÇTAN DAKİKALAR;

Maçın ilk yarısı, ev sahibi takımın 2-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

6. dakikada Beşiktaş öne geçti. Salih Uçan'ın pasında topla buluşan Gedson Fernandes, hızla ceza sahasına girdi. Ahmet Oğuz'un topa müdahalesi yetersiz kaldı ve Fernandes, son çizgiye yakın bir noktada dar açıdan yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı filelere gönderdi: 1-0

41. dakikada siyah-beyazlı takım farkı 2'ye çıkardı. Cenk Tosun'un sol kanattan şık pasında topla buluşan Jackson Muleka, ceza sahasına girdikten sonra kaleci Sehic ile karşı karşıya kaldı. Açısını kaybeden Muleka, önünü boşalttıktan sonra yaptığı aşırtma vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 2-0.

45+2. dakikada Arabam.com Konyaspor golü buldu. Oğulcan Ülgün'ün uzak mesafeden çıkardığı şutta kaleci Mert Günok'tan seken top, filelere gitti: 2-1.

Beşiktaş, ilk yarıyı 2-1 önde bitirdi.

47. dakikada Arabam.com Konyaspor beraberliği yakaladı. Ceza sahası dışı sağ çaprazdan Guilherme'nin kullandığı serbest atışta Mahir Emreli'nin yaptığı kafa vuruşunda kaleci Mert Günok'un çabası yeterli olmadı ve meşin yuvarlak filelere gitti: 2-2.

51. dakikada Konyaspor öne geçti. Ceza sahası dışı sol çaprazda Moreno'nun ara pasıyla topla buluşan Pozuelo, kaleci Mert Günok'tan sıyrıldıktan sonra altıpasın içinde dar açıdan yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 2-3.

62. dakikada Beşiktaş skorda eşitliği sağladı. Soldan Maxim'in ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Cenk Tosun, meşin yuvarlağı Tayfur Bingöl'e aktardı. Tayfur'un düzgün vuruşunda top filelerle buluştu: 3-3.

90+1. dakikada Maxim'in sağdan kullandığı kornerde Aboubakar'ın ceza sahası içinde yaptığı kafa vuruşunda kaleci Sehic gole izin vermedi.

Karşılaşma 3-3 beraberlikle tamamlandı.

DİĞER HABERLER