Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor, Adana Demirspor maçı hazırlıklarını tamamladı

17.01.2022 19:31:00
Konyaspor, Süper Lig’in 22. haftasında salı günü Adana Demirspor ile iç sahada karşılaşacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. İdman daha sonra 5’e 2 pas çalışmasıyla devam etti. 
Futbolcular, antrenmanı taktik çalışma ile sonlandırdı.

Duygusal bir maç olacak 
Geçtiğimiz hafta elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çalık'ın anısına maç biletleri 6 TLden satışa çıkarılmıştı. Bu hafta tüm maçlarda saygı duruşunda bulunulmuş ve Ahmet Çalık'ın forma numarasına atıfta bulunularak maçların 6. dakikasında oyun bir süre durdurulmuştu. 
Konyaspor Kulübünden yapılan açıklamaya göre, Adana Demirspor karşılaşması öncesi stadyum kapıları saat 18.00'de açılacak. Ahmet Çalık'ı anma etkinlikleri ????????.????????'de başlayacak. Bu nedenle taraftarların bu saatten önce stadyumdaki yerlerini almaları istendi. Kulüp tarafından Ahmet Çalık anısına basılan 10 bin adet atkı taraftara dağıtılacak. Maçın 6'ncı dakikasında ise taraftar sahaya karanfil atacak.

Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 20,00'da başlayacak. Mücadeleyi Hakem Yasin Kol yönetecek. 

Taraftar transfer bekliyor 

Serdar Güler ve Alper Uludağ'ın takımdan ayrılmasının ardından gözler takıma katılacak yeni oyunculara çevrildi. Konyaspor daha önce Trabzonspor forması giyen Caleb Ekuban'ın  transferi için görüşmelerini sürdürüyor. Ahmet Çalık'ın vefatı nedeniyle ara verilen görüşmelerin devam ettiği ve kısa sürede transferin sonuçlanmasının beklenildiği öğrenildi. Ayrıca kanat ve orta sahaya takviye yapılması bekleniyor. 

DİĞER HABERLER