Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor, İstanbul yolcusu

17.02.2024 09:58:00
Konyaspor, Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak Beşiktaş maçı için şehirden ayrılıyor. Hafta içinde tempolu bir çalışma döneminden geçen yeşil-beyazlılar, 18 Şubat Pazar günü yapacağı ter antrenmanının ardından konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak.

Konyaspor, Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçı için şehirden ayrılıyor. Ankaragücü galibiyetiyle moral bulan Anadolu Kartalı, hafta içinde tempolu bir çalışma dönemini geride bırakmıştı. 18 Şubat Pazar günü yapacağı ter antrenmanıyla çalışmalarını noktalayacak yeşil-beyazlılar, konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Beşiktaş ile Konyaspor arasında; 19 Şubat Pazartesi günü Beşiktaş Park’ta oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Konyaspor, Beşiktaş’a iyi hazırlandı

Konyaspor, Beşiktaş maçına iyi hazırlandı. Geçtiğimiz hafta kendi saha ve seyircisi önünde Ankaragücü’nü mağlup eden Anadolu Kartalı, bu galibiyetle birlikte moral bulmuştu. Hemen akabinde teknik direktör Fahrudin Omerovic ve yardımcıları nezaretinde tempolu bir çalışma döneminden geçen yeşil-beyazlılar, zorlu deplasmana puan parolasıyla hazırlandı.

 

Son antrenman 18 Şubat’ta

Konyaspor, Beşiktaş maçı öncesindeki son antrenmanının 18 Şubat Pazar günü yapacak. Hazırlıklarının Konya etabını noktalayan Anadolu Kartalı, 18 Şubat’ta yapacağı ter antrenmanının ardından konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER