Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor, İstanbul’da galip: 0-2

13.04.2024 13:31:00
Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında yapılan Kasımpaşa-TÜMOSAN Konyaspor maçı konuk takımın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında Kasımpaşa’ya konuk oldu. 

 

Stat: Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Zorbay Küçük, Furkan Ürün, Murat Temel

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Porozo, Yasin Özcan (Dk. 72 Oğulcan Çağlayan), Gökhan Gül, Fall (Dk. 57 Rocha), Hajradinovic (Dk. 85 Ngoy), Aytaç Kara, Ben Ouanes, Da Costa

TÜMOSAN Konyaspor: Slowik, Uğurcan Yazğılı, Adil Demirbağ, Hadebe (Dk. 70 Damjanovic), Guilherme, Nzonzi, Soner Dikmen, Ndao (Dk. 77 Yunus Mallı), Oğulcan Ülgün (Dk. 71 Cicaldau), Ethemi (Dk. 61 Prip), Sambou (Dk. 77 Kahraman Demirtaş)

Goller: Dk. 21 Ndao, Dk. 90+8 Guilherme (Penaltıdan) (TÜMOSAN Konyaspor)

Sarı kartlar: Dk. 44 Omeruo, Dk. 47 Ben Ouanes, Dk. 56 Winck (Kasımpaşa), Dk. 47 Ndao, Dk. 64 Hadebe, Dk. 76 Sambou, Dk. 90+5 Uğurcan Yazğılı (TÜMOSAN Konyaspor)

Konyaspor, Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa’nın konuğu oldu. Haftaya 33 puanla küme düşme hattının bir basamak üstünde başlayan Anadolu Kartalı, 46 puanla 5. sırada yer alan ve Avrupa mücadelesi veren Kasımpaşa karşısında altın değerinde 3 puan aldı.

Yeşil-beyazlıların golleri 21. dakikada Alassane Ndao ve 90+5. dakikada Guilherme Sitya’nın penaltı vuruşundan geldi. Konyaspor bu galibiyetle birlikte puanını 36’ya çıkartırken; Kasımpaşa ise 46 puanda kaldı.OMEROVİC’İN HAMLELERİ TARTIŞILDI
Konyaspor Kasımpaşa karşısında kazansa da; teknik direktör Fahrudin Omerovic’in değişiklikleri tartışıldı. Bouly Junior Sambou kaleye hiç şutu olmamasına rağmen maçın 77. dakikasına kadar oyunda kalırken; 11 golle takımın en golcüsü olan Sokol Cikalleshi maçı kulübede tamamladı. Ndao’nun yerine Yunus Mallı’nın oyuna girip forvete geçmesi ise anlam verilemeyen diğer bir değişiklik oldu. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER