Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor'dan ilk transfer hamlesi

15.01.2024 09:48:00
Konyaspor, 2023-24 sezonu kış transfer dönemindeki ilk hamlesini gerçekleştiriyor. Yeşil-beyazlılar İsviçre’nin Elfsborg kulübünde forma giyen 26 yaşındaki ön libero oyuncusu Emmanuel Boateng’i şehre davet etti.

Geçtiğimiz günlerde Ganalı oyuncuyla ilk görüşmesini gerçekleştiren yeşil-beyazlı kurmaylar, oyuncudan ve kulübünden olumlu yanıt almıştı. Gelinen son noktada Ganalı futbolcu sağlık kontrolleri ve diğer detaylar için şehre davet edildi.

Konyaspor'dan Emmanuel Boateng açıklaması

Konyaspor, Emmanuel Boateng transferindeki son gelişmeyi kamuoyu ile paylaştı. Konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada; “Konyaspor'umuz, orta saha oyuncusu Emmanuel Boateng'in transferi için kulübü Elfsborg ile görüşmelere başlamıştır. Ganalı Futbolcu sağlık kontrolleri ve ileri görüşmeler için Konya'ya gelmiştir. Kamuoyunun bilgisine sunarız” ifadelerine yer verildi.

Emmanuel Boateng kimdir?
17 Haziran 1997 yılında Gana’nın Akwatia şehrinde dünyana gelen Emmanuel Boateng, futbola 2008 yılında Hollanda temsilcisi Feyenoord’un Gana’daki pilot takımı olan Feyenoord Ghana’da başladı.

Akabinde ülkesinden Wafa’ya transfer olan Boateng, sonrasında da Aduana Stars’ın yolunu tuttu. İlk yurt dışı deneyimini İsrail’in Hapoel Tel Aviv takımında yaşayan Emmanuel Boateng, daha sonrasında da İsveç’in Elfsborg takımına transfer oldu. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER