Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor'dan Aykut Kocaman açıklaması

26.03.2023 09:22:00
Konyaspor için flaş bir iddia ortaya atılmış ve teknik direktör Aykut Kocaman'la görüşüldüğü ifade edilmişti. Yeşil-beyazlıların genel sekreteri Sertaç Tuza açıklamalarda bulundu ve "Aykut Kocaman ile herhangi bir görüşmemiz olmamıştır. Basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır." ifadesinde bulundu.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un genel sekreteri Sertaç Tuza, basında çıkan Aykut Kocaman iddialarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Tuza yaptığı açıklamada, "Konyaspor yönetimi olarak değerli teknik adam Aykut Kocaman ile herhangi bir görüşmemiz olmamıştır. Basında çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Teknik Direktörümüz Aleksandar Stanojevic görevine devam etmektedir. Kalan 11 hafta içerisinde Süper Ligi en iyi yerde bitirmek istiyoruz. Sezon sonu ise Teknik Direktörümüz Stanojevic ile birlikte yeni sezonun hazırlıklarına başlayacağız. Yönetimimizin Stanojevic hocamıza desteği ve takımımıza tekrar başarılı günler yaşatacağına dair inancı tamdır." ifadelerini kullandı.

.

DİĞER HABERLER