Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor'da toplu imza töreni

16.09.2021 18:14:00
Konyaspor, 9 yeni transferi için toplu imza töreni düzenledi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Konyaspor'da yeni transferler, yönetim ve teknik direktör İlhan Palut, Konya basını ile buluştu.

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve yeni transferlerin katılımıyla Basın Tanıtım Toplantısı gerçekleştirildi. Bir otelde gerçekleşen programımıza başkanımızın yanı sıra takımımıza yeni katılan Serdar Gürler, Ahmed Hassan, Jose Mpoku, Konrad Michalak, Soner Dikmen, Endri Çekiçi, Nafican Yardımcı, Oğulcan Ülgün ve Ekrem Kayılıbal katıldı.

Lige iyi başladıklarının altını çizerek konuşmasına başlayan Başkan Özgökçen'den öne çıkan satır başları şu şekilde:

Süper Lig'in ilk dört haftasını geride bıraktık. Takımımız sezona güzel bir başlangıç yaptı. İnşallah bu şekilde devam etmesini temenni ediyoruz. Bu dört haftayı incelediğimizde takımımızın sahada gösterdiği mücadeleden oldukça mutluyuz. İlhan hocamızın önderliğinde ekibi ve futbolcularımız bir kolej havasında gidiyorlar. Oldukça başarılı bir şekilde sonuçları almaya devam ediyorlar.

Kulübümüze fazla maliyet getirecek transferlerden kaçındık. Harcama limitimiz sapmalarla ile birlikte 123 Milyon TL'ye ulaştı. Birçok kulüp limitlere takılırken bizim hala 10 Milyon TL'nin üzerinde transfer limitimiz söz konusudur. Bunu da gerekli gördüğümüz takdirde ara transfer döneminde kullanabiliriz.

Geleceğe dönük hem takımımızın ekonomik hem de sportif tam bir kalıba oturması için Konyaspor'umuz için güzel projelerimiz var. Bunların açıklamasını ilerleyen zamanlarda sizler ile paylaşacağız.

Pazar günü deplasmanda Giresunspor ile 5. hafta maçına çıkacağız. Şahsi görüşüm, Giresunspor maçı en zor maçımız olacak. Son maçta Alanyaspor karşısında topa %63 hakim oldular. Evlerinde kendileri açısından en önemli maça çıkıyorlar. Çok dikkat etmeliyiz.

Kamuoyunda Trabzonspor maçının saatiyle ilgili bir serzeniş var. Konyaspor Kulübü olarak biz maç saatinin değişmesi noktasında girişimlerde bulunduk. Trabzonspor tarafı kabul etmedi. Maç saati ve gün değişikliklerinde iki kulüp, federasyon ve yayıncı kuruluşun anlaşması gerekiyor. Trabzonspor maçı belirlenen gün ve saatte oynanacak.

Konya şehrimiz her şeyin en güzelini hak ediyor. Konyaspor da tesisleriyle, stadyumu ve seyircisiyle ülkemizin önde gelen güzide kulüplerinden biridir. Konyaspor artık yeteneklerinizle transfer olacağınız ama karakterinizle kalıcı olacağınız bir kulüptür. İstediğimiz karakter; mücadeleden asla vazgeçmemek ve armanın, formanın hakkını sporcu ahlakıyla vermektir.
Konyaspor'umuzun ciddi gelir kapısı olan Konya Store'da satış rekorları kırıyor. 2 farklı AVM'de açtığımız yeni şube ile bu satışların daha fazla olmasını bekliyoruz. İç saha maçlarında taraftarımızı formaları ve atkılarıyla tribüne bekliyoruz. Onlar olmadan bir yanımız eksik kalıyor. Trabzonspor maçında inşallah 21 bin kişiyi tribünde görmek istiyoruz."

Ahmed Hassan, Konyaspor taraftarını yakından tanıdığını dile getirirken, UEFA Avrupa Liginde Braga formasıyla Konyaspor'a karşı oynadığı maçı ve Konyaspor taraftarının yaşattığı atmosferi unutamadığını dile getirdi.
 
Taraftara seslenen Serdar Gürler, "Trabzonspor maçında tribünleri dolu olarak görmek istiyoruz. Lige güzel bir başlangıç yaptık. İnşallah onların desteğiyle bu başarımızı devam ettirmek istiyoruz." İfadelerini kullandı.

Konyaspor'da olmaktan mutlu olduğunu kaydeden Jose Mpoku da, sakatlığının geçtiğini ve takımla birlikte çalışmalara başladığını belirtti.

800. golü ileride çocuklarına anlatacak güzel bir anı olarak kaldığını aktaran Soner Dikmen, "800. golü attığımda tarifsiz duygular içerisindeydim. Benim için unutulmayacak güzel bir anı oldu." dedi.

Konrad Michalak ise, kendini geliştirmek için çok çalıştığını ve takıma hemen adapte olduğunu söyledi.

Sokol Cikalleshi'nin takımda olması takıma çabucak alışmasında etkili olduğunu aktaran Endri Çekiçi, "Sokol ile saha dışında da birlikteyiz. Gerek Sokol gerek diğer takım arkadaşlarım takıma katıldığımda hemen adapte olmama yardımcı oldular. Güzel başladığımız ligi en iyi şekilde bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

Altınordu takımından Konyaspor’a katılan Oğulcan Ülgün ise, Konyaspor'un büyük bir takım olduğunu bildiğini, takımın başarısı için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu vurguladı.

Ömer Ali Şahiner'i kendisine örnek aldığını dile getiren Ekrem Kayılıbal, uzun yıllar yeşil-beyaz formaya hizmet etmek istediğini söyledi.

En genç transfer Nafican Yardımcı, "Abilerimden çok şey öğreniyorum. Hem Guilherme hem de Alper abiyi antrenmanlarda takip ediyorum. Maçların tekrarını izliyorum ve onlardan bir şeyler kapmaya çalışıyorum." dedi.

Basın Tanıtım Programı, çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

DİĞER HABERLER