Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’da teknik direktör arayışları sürüyor! Sergen de Aykut da olumsuz...

24.10.2023 14:36:00
Aleksandar Stanojevic’ten boşalan teknik direktör koltuğu için yeni hoca arayışlarını sürdüren Konyaspor, rotasını alternatif isimlere çevirdi! Öncelikli olarak Sergen Yalçın ve Aykut Kocaman ile görüşen yeşil-beyazlı kurmaylar, her iki isimden de olumsuz yanıt aldı. Peki, Konyaspor’un yeni hocası kim olacak?
Süper Lig’in 9. haftasında Konya Stadyumu’nda oynanan ve 2-1 kaybedilen Pendikspor maçının ardından teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayıran yeşil-beyazlılar, yeni teknik patron için kollarını sıvadı. Takımı yerli bir hocaya emanet etmek isteyen yönetim; listesindeki isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Peki, Konyaspor’un yeni teknik patronu kim olacak?

Olumlu sonuçlar alınamadı
Pendikspor maçının hemen ardından teknik direktör arayışlarına başlayan Konyaspor’da, rota ilk olarak Sergen Yalçın ve Aykut Kocaman’a çevrildi. İki isimle de yapılan görüşmelerde olumlu sonuçlar alınamadı. Sergen Yalçın’ın Beşiktaş’ı beklediği Aykut Kocaman’ın ise henüz takım çalıştırmak istemediği gelen bilgiler arasında. 

Bir isim daha var...
Anadolu Kartalı’nın teknik direktörlük koltuğu için orta atılan diğer isim ise; bir dönem Konyaspor’da İlhan Palut’un da yardımcılığını yapan Ersan Parlatan oldu. Geçtiğimiz günlerde 1. Lig ekiplerinden Bandırmaspor’un başına geçen Parlatan, bordo-beyazlı ekiple çıktığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etmişti. Ersan Parlatan, hiçbir mağlubiyeti bulunmamasına rağmen 2 gün önce Bandırmaspor’daki görevinden ayrılmıştı. (Mustafa İlker Şen)

DİĞER HABERLER