Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’da gündem transfer: Sürpriz bir hamle bekleniyor

23.08.2023 17:04:00
Konyaspor’da gündem transfer! Forvet ve orta saha bölgelerine takviye yapmak isteyen yeşil-beyazlı kurmaylar, tespit ettikleri oyuncularda son aşamaya geldi. Anadolu Kartalı görüştükleri isimlerden 1’ini beklemeye koyulurken, 1’inin ise yüksek fiyat çekmesinden dolayı transferini rafa kaldırdı
Konyaspor’da gündem transfer! İspanyol golcü ve Fransız orta saha ile masada olan yeşil-beyazlılar, bu oyuncuların transferlerinde çeşitli gelişmeler yaşadı. Anadolu Kartalı 1 oyuncunun kulübüyle bağlarını kopartmasını beklerken, 1’inin transferini ise rafa kaldırdı!
İspanyol golcü Santi Mina… 
Golcü arayışlarını sürdüren Konyaspor, aradığı oyuncuyu İspanya’da buldu. Yeşil-beyazlılar geçtiğimiz günlerde; La Liga ekiplerinden Celta Vigo’nun golcüsü Santi Mina’yı transfer listesine almıştı. Anadolu Kartalı oyuncuyla yapılan görüşmelerde her konuda anlaşma sağladı. Yeşil-beyazlılar, futbolcunun kulübüyle olan bağını kopartmasını bekliyor.

Yann M'vila yüksekten uçuyor
Konyaspor’un transfer listesinde yer alan Fransız orta saha Yann M'vila, yeşil-beyazlılara yüksek fiyat çekti. Yunanistan ekiplerinden Olimpiakos’ta forma giyen M’vila, Anadolu Kartalı’ndan 2 Milyon Euro talep etti. Fiyatı yüksek bulan yeşil-beyazlı kurmaylar transferi rafa kaldırdı.
 
Sürpriz bir transfer hamlesi!
Konyaspor sürpriz bir transfer hamlesi daha yaptı. Anadolu Kartalı’nın transfer gündemini Santi Mina ve Yann M’vila meşgul ederken, yeşil-beyazlı kurmaylar bu oyuncuların haricinde farklı bir isimle imza aşamasına çok yaklaştı. Konyaspor’un transferi hafta sonuna kadar yetiştirmesi bekleniyor.

DİĞER HABERLER