Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’da gündem taktik

10.04.2024 14:30:00
Konyaspor, Süper Lig’in 32. haftasında deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik direktör Fahrudin Omerovic ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde çalışan Anadolu Kartalı, günü taktik ağırlıklı antrenmanla değerlendirdi.

Konyaspor’da gündem taktik! Süper Lig’in 32. haftasında Kasımpaşa deplasmanına çıkacak yeşil-beyazlılar, kritik maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Teknik direktör Fahrudin Omerovic ve yardımcıları nezaretinde 8 Nisan Pazartesi günü topbaşı yapan Anadolu Kartalı, günü yenileme antrenmanıyla değerlendirmemişti. 9 Nisan Salı günü yaptığı antrenmanla taktik çalışmalarına başlayan Anadolu Kartalı, bayram sonuna kadar bu minvalde hazırlanacak.

 

Anadolu Kartalı, 12 Nisan’da yolcu
Konyaspor, kritik Kasımpaşa maçı için 12 Nisan Cuma günü şehirden ayrılıyor. 11 Nisan Perşembe günü son taktik antrenmanını yapacak yeşil-beyazlılar, 12 Nisan Cuma günü yapacağı ter antrenmanının ardından da konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Kasımpaşa ile Konyaspor arasında; 13 Nisan Cumartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 13.30’da başlayacak. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER