Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’da golcüler suskun

24.05.2023 14:26:00
Süper Lig’de çıktığı son 4 maçta bileği bükülmeyen ve 3 galibiyet, 1 beraberlikle sahadan ayrılan Konyaspor’da, golcü oyuncuların suskunluğu dikkatlerden kaçmadı. Yeşil-beyazlılar bahse konu süreçte 9 gol atarken, bunlardan 2’si savunma, 6’sı orta saha ve 1’i ise forvet oyuncularından geldi.
Konyaspor’un golcüleri sessizliğe büründü. Süper Lig’de çıktığı son 4 maçında 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden yeşil-beyazlılar, skor katkılarının büyük bir kısmını savunma ve orta saha oyuncularından aldı. Anadolu Kartalı bahse konu süreçte 9 kez gol sevinci yaşarken, bu gollerin 2’si savunma, 6’sı orta saha ve 1’i ise forvet oyuncularından geldi. 

Savunmadan 2 gollük katkı
Son 4 haftadır bileği bükülmeyen Konyaspor’a, savunma oyuncuları 2 gollük katkısı sağladı. Yeşil-beyazlıların başarılı oyuncularından Francisco Calvo Kasımpaşa, Uğurcan Yazğılı ile Kayserispor maçında gol sevinci yaşadı.

9 golün 6’sı orta saha oyuncularından
Anadolu Kartalı, son 4 haftada attığı 9 golün 6’sını orta saha oyuncularından buldu. Yeşil-beyazlıların ön libero oyuncusu Soner Dikmen Trabzonspor, Kayserispor ve Alanyaspor maçlarında gol sevinci yaşarken, Alejandro Pozuelo ise Trabzonspor maçında 1, Alanyaspor maçında ise 2 kez ağları havalandırmayı başardı. 

Golcülerden 1 gollük katkı
Konyaspor’un forvet hattı, bahse konu süreçte takıma en az skor katkısı veren bölge oldu. Yeşil-beyazlıların golcü oyuncusu Mame Diouf, son olarak 4 hafta önce oynanan Kasımpaşa maçında gol sevinci yaşadı. Anadolu Kartalı’nda diğer golcü Muhammet Demir’in de sakatlığı devam ediyor. (Cumali Özer)

DİĞER HABERLER