Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’da gerilim! Guilherme ile Gökhan Töre kavga mı etti?

04.03.2024 19:06:00
Konyaspor’da sık sık sakatlanan ve performans anlamında zayıf kalan Gökhan Töre yeşil-beyazlı ekipten ayrıldı. Öte yandan ayrılığın perde arkası olarak Gökhan Töre ile Guilherme arasında tartışma yaşandığı iddia edildi. Peki Gökhan Töre, Konyaspor'dan ayrıldı mı ? İşte detaylar…

Yeşil-beyazlı ekipteki maçlarında performans olarak zayıf kalan ve sık sık sakatlığı nedeniyle uzun süredir forma giyemeyen Gökhan Töre ile yollar ayrıldı.


32 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin feshi ile ilgili resmi bir açıklama bulunmazken, Gökhan Töre ile Guilherme Sitya arasında antrenmanda tartışma yaşandığı iddia edildi.


KONYASPOR’U TAKİPTEN ÇIKTI!
Konyaspor ile bu sezon sadece üç maçta forma giyen ve 45 dakika sahada kalan Töre gol katkısında bulunmadı. Ayrıca Gökhan Töre, instagram hesabından da Konyaspor’u takipten çıktı.


GUİLHERME İLE KAVGA ETTİ Mİ?
Geçtiğimiz günlerde Guilherme ile Gökhan Töre arasında yöneticilerin de izlediği idmanda kavga yaşandığı iddia edildi. Bununla birlikte yaşanan hadiseye yönetimin el koyduğu ve Töre'ye takımda yer verilmeyeceği bildirilirken, Guilherme’nin ise kaptanlığının Soner Dikmen’e verildiği aktarıldı.

 

DİĞER HABERLER