Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor’da gergin bekleyiş

21.06.2023 11:31:00
Konyaspor’da gergin bekleyiş sürüyor. Gelecek sezon için mali destek arayışlarını sürdüren yeşil-beyazlı kurmaylar, bir yandan iş insanlarıyla görüşmelerini sürdürürken, bir yandan da Konyalı 4 bakandan da görüşme talep etti.
Konyaspor’da gergin bekleyiş sürüyor. Süper Lig’de 2023-24 sezonunun başlamasına kısa bir süre kalırken, yeşil-beyazlı kurmaylar da kulübe mali destek için ziyaretlerini hızlandırarak sürdürüyor.

Sezonun sona ermesinin ardından iş dünyasından birçok ismi ziyaret eden yeşil-beyazlı yönetim, son olarak Konyalı 4 bakandan görüşme talep etti. 

İş dünyasına ziyaretler sürüyor
2022-23 sezonunun sona ermesinin hemen ardından başkan Fatih Özgökçen nezaretinde kolları sıvayan Konyaspor Yönetim Kurulu, iş dünyasından birçok ismi ziyaret etti. Kulübe mali kaynak bulma çabasına giren yeşil-beyazlı kurmaylar, ziyaretlerini arttırarak sürdürüyor.

Bakanlara görüşme talebi
Konyaspor Yönetimi, geçtiğimiz günlerde Konyalı bakanlardan da görüşme talep etti. Yönetim; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’a, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat’a görüşmek için taleplerini iletti. Konyasporlu kurmayları ilk hangi bakanın kabul edeceği de merakla beklenmeye başlandı. (Veli Şengül)

DİĞER HABERLER