Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor bugün izin yaptı!

13.12.2023 13:37:00
Süper Lig’in 16. haftasında Fenerbahçe’nin konuğu olacak yeşil-beyazlılar, 13 Aralık Çarşamba gününü izinli olarak geçirdi.

Anadolu Kartalı 14 Aralık Perşembe günü itibariyle antrenmanlarına yeniden başlayacak

 

Konyaspor izin yaptı!

Süper Lig’in 16. haftasında deplasmanda oynanacak Fenerbahçe maçının hazırlıklarına başlayan Anadolu Kartalı, 13 Aralık Çarşamba gününü izinli olarak geçirdi. Sivasspor maçının hemen ardından 12 Aralık Salı günü teknik direktör Hakan Keleş ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde toplanarak haftanın ilk antrenmanını gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, 13 Aralık Çarşamba gününü ise istirahatle değerlendirdi. 


Konyaspor çalışmalarına yeniden başlayacak
Konyaspor, Fenerbahçe maçının hazırlıklarına yeniden başlayacak. Teknik direktör Hakan Keleş ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde toplanacak yeşil-beyazlılar, 14 Aralık Perşembe günü itibariyle antrenmanlarına kaldıkları yerden devam edecek. 

 

2 oyuncu takımdan ayrı
Anadolu Kartalı’nda 2 oyuncu çalışmalara katılmayacak. Yeşil-beyazlı takımda sakatlıkları devam eden forvet Muhammet Demir ve kanat Gökhan Töre, günün antrenmanında yer almayacak. Oyuncular fizyoterapistler eşliğinde kendileri için özel olarak hazırlanan program dahilinde çalışmalarını sürdürecek. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER