Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor, Beşiktaş’a bileniyor

14.02.2024 15:28:00
Konyaspor, Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı.

Teknik direktör Fahrudin Omerovic ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde toplanan yeşil-beyazlılar; günü yenileme antrenmanıyla değerlendirdi

 

Konyaspor, Süper Lig’in 26. haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı! Ligin 25. haftasında 11 Şubat Pazar günü Ankaragücü’nü ağırlayan yeşil-beyazlılar, zorlu maçın ardından 2 günlük izne ayrılmıştı. Konyaspor 14 Şubat Çarşamba günü saat 17.00’de Kayacık Tesisleri’nde toplanarak haftanın ilk çalışmasını gerçekleştirdi.

Anadolu Kartalı, yenileme çalışması yaptı
Teknik direktör Fahrudin Omerovic ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde toplanan Konyaspor, günü yenileme antrenmanı yaparak değerlendirdi. Omerovic antrenman öncesinde ve sonrasında oyuncularıyla bireysel ve gruplar halinde toplantılar gerçekleştirdi.


Taktik antrenmanlar başlıyor
Anadolu Kartalı’nda taktik antrenmanlar da başlıyor. Beşiktaş’ın son maçlarını analiz eden yeşil-beyazlılar, rakibinin eksikleri üzerinde yoğunlaşacak. Konyaspor, 15 Şubat Perşembe, 16 Şubat Cuma ve 17 Şubat Cumartesi günlerini taktik ağırlıklı antrenmanlarla değerlendirecek. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER