Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor, beklenen performansın oldukça altında kaldı

05.04.2024 11:56:00
Konyaspor, bu sezon evinde oynadığı maçlarda tutuk kaldı. Şu ana kadar olan süreçte iç sahada 15 maça çıkan Anadolu Kartalı, bunlardan 5 galibiyet, 4 berberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Konyaspor, iç saha puan cetvelinde ise 20 takım arasında 17. sırada yer aldı.

İçinde bulunduğumuz 2023-24 sezonunda kendisinden beklenen performansın oldukça altında kalan Konyaspor, iç sahadaki maç karnesiyle taraftarını üzdü. Şu ana kadar olan süreçte Süper Lig nezdinde evinde 15 maça çıkan yeşil-beyazlılar; bunlardan sadece 19 puan toplayabildi. Konyaspor, iç saha puan cetvelinde ise 20 takım arasında 17. sırada kendisine yer buldu.

 

15 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik
Konyaspor, şu ana kadar olan süreçte evinde 15 maça çıktı. Anadolu Kartalı bu süreçte 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Hanesine 19 puan yazdıran yeşil-beyazlılar; iç saha puan cetvelinde de 17. sırada kendisine yer buldu.


Stanojevic evde 4 puan topladı
Sezona Sırp teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile başlayan Konyaspor, evinde oynadığı ilk 5 maçında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 4 puan topladı. Gaziantep Futbol Kulübü maçını kazanıp İstanbulspor ile berabere kalan yeşil-beyazlılar, peş peşe Rizespor, Beşiktaş ve Pendikspor’a mağlup oldu. 


Hakan Keleş ile 7 puan
Anadolu Kartalı’nın bu sezonki 2. teknik direktörü olan Hakan Keleş, Anadolu Kartalı ile iç sahada 4 maça çıktı. Keleş’in Konyaspor’u bu süreçte 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 7 puan topladı. Kasımpaşa ve Kayserispor maçlarında hanesine 3 puan yazdıran Anadolu Kartalı, Karagümrük maçından da beraberlikle ayrılmıştı. Konyaspor, Sivasspor maçından da mağlup ayrılmıştı.


Omerovic’in Konyaspor’u 8 puan topladı
Konyaspor’un bu sezonki 3. ve mevcut teknik direktörü olan Fahrudin Omerovic, yeşil-beyazlı takımla birlikte iç sahada 6 maça çıktı. Anadolu Kartalı bu süreçte 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Ankaragücü ve Hatayspor maçlarından galip ayrılan Konyaspor, Antalyaspor ve Adana Demirspor maçlarından da 1’er puan çıkarttı. Yeşil-beyazlılar Başakşehir ve Trabzonspor maçlarında ise rakiplerine mağlup oldu. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER