Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Basketbol galibiyet için parkede

27.05.2021 11:27:00
Konyaspor Basketbol takımı, play-off yarı final maçında yarın Semt77 Yalovaspor ile karşılaşacak. Galibiyet için parkeye çıkacak yeşil-beyazlılarda, oyuncular tur için inançlı.
Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol takımı, Türkiye Erkekler 1’inci Lig play-off yarı final ilk maçında yarın Semt77 Yalovaspor’u konuk edecek. Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak zorlu serinin ilk maçı, saat 17.00’de başlayacak. Karşılaşma öncesinde Konyasporlu basketbolcular Ercan Bayrak, Arda Erdoğan ve Robert Upshaw, bu maç için iyi çalıştıklarını ve kazanmak için parkede olacaklarını ifade etti.

İNŞALLAH FİNALE GİTMEK İSTİYORUZ

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol takımının önemli oyuncularından Ercan Bayrak, Yalova maçıyla ilgili olarak, “Yalova ekibi çok güçlü bir ekip... Bu ligin iyi takımlarından birisi... En iyi şekilde hazırlanıp İnşallah finale gideceğiz” dedi.

ÇOK ZOR, SERT BİR SERİ GEÇECEK

Konyaspor Basketbol takımı oyuncularından Arda Erdoğan ise, “Çok çalışıyoruz. Zor bir seri oldu. Play-off’a kalan her takım çok iyi. Çalışmalarımızın karşılığını aldık. Sahada bunu uyguladık. Bu sevindirici bir durum bizler için. Yalova takımı gerçekten çok iyi bir takım. Çok zor, sert bir seri geçecek. Bu nedenle elimizden geldiğince iyi hazırlanıp hocamızın bize verdiği taktikleri uygulayarak bu seriyi en iyi şekilde geçmeye çalışacağız” diye konuştu.

ŞAMPİYONLUK İÇİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM

Büyükşehir Hastanesi Konyaspor Basketbol takımının Amerikalı oyuncusu Robert Upshaw ise, “Odaklanmış durumdayız. Oyun planımızı bu maça göre hazırladık. Yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum şu an şampiyonluk için. Oldukça zor takımlar. Şampiyonluk için çalışmalarımız devam ediyor” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER