Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Basket yeni koçunu buldu

29.02.2024 14:52:00
Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Konyaspor, yeni koçunu buldu. Son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından koç Emrah Benli ile yollar ayrılırken; yerine tecrübeli çalıştırıcı Gencer Baytimur göreve getirildi.

Yeşil-beyazlı kulüpten konuyla ilgili olarak yapılan yazılı açıklamada; “Konyaspor Basketbol Takımımız, başantrenörlük görevi için Gencer Baytimur ile anlaşma sağladı. Koçumuz Gencer Baytimur'a Konyaspor ailesine hoş geldin diyor, görevinde başarılar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı. İmza töreninde Konyaspor Basketbol Şube Sorumlusu Yunus Derebağ da hazır bulundu.
Gencer Baytimur’u zorlu bir süreç bekliyor

Konyaspor’un yeni koçu Gencer Baytimur’u zorlu bir süreç bekliyor. Daha önce Banvit, Türk Telekom, Maliye, Milli Piyango, Karesispor gibi takımlarda görev yapan 56 yaşındaki deneyimli koç, kalan 8 karşılaşmada Konyaspor’u ligde tutmak için mücadele verecek. Potanın Kartalları bu süreçte Balıkesir, Yalova, Sigortam.net ve Çayırova ile deplasmanda; TED Ankara Kolejliler, Gaziantep Basket, Haremspor ve Ankaragücü ile evinde karşılaşacak. (Hasan Yıldırım)

 

DİĞER HABERLER