Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Basket İstanbul deplasmanında

29.03.2024 16:31:00
Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Konyaspor, ligin 31. haftasında Sigortam.net’in konuğu olacak.

Geçtiğimiz sezon Basketbol Süper Lig’den düşen ve içinde bulunduğumuz sezonda da kötü günler geçiren yeşil-beyazlılar, zorlu İstanbul deplasmanından galip dönerek çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Sigortam.net ile Konyaspor arsasında; 30 Mart Cumartesi günü Beşiktaş Spor Kompleksi’nde oynanacak karşılaşma saat 13.00’te başlayacak.


Potanın Kartalları, beklenenin altında kaldı
Konyaspor, 2023-24 sezonunda beklenenin altında kaldı. Sezon başında mütevazi bir kadroyla kurulmasına rağmen play-off hedefleyen yeşil-beyazlılar, şu ana kadar olan süreçte çıktığı 30 maçta 11 galibiyet ve 19 mağlubiyet elde etti. Konyaspor, küme düşme hattının 2 basamak üstünde; 15. sırada yer alıyor. 


Final niteliğinde son 4 maç
Konyaspor, ligin son 4 haftasında 4 final maçına çıkacak! 30 Mart Cumartesi günü Sigortam.net ile deplasmanda karşılaşacak Potanın Kartalları, sonrasında ise ligin son sırasında yer alan Haremspor’u ağırlayacak. Akabinde Çayırova Belediyespor deplasmanına çıkacak yeşil-beyazlılar, evinde oynayacağı Ankaragücü maçıyla da sezonu tamamlayacak. Konyaspor’un kaderi, bu 4 maçta alınacak sonuçlara göre şekillenecek. (Hasan Yıldırım)

 

DİĞER HABERLER