Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: Olaylı maçın faturasını bize kestiler

04.04.2024 10:50:00
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Süper Lig’in 31. haftasında oynanan ve 3-1 mağlup olunan Trabzonspor maçının ardından konuştu. Başkan Korkmaz, bunları hak etmediklerini söyledi. Başkan Korkmaz, açıklamalarında Uğurcan Çakır’a ayrı bir parantez açmayı da ihmal etmedi.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz; Süper Lig’in 31. haftasında Konya Stadyumu’nda oynanan ve 3-1 mağlup olunan Trabzonspor maçının ardından konuştu. Başkan Korkmaz, yaşanan bu durumu hak etmediklerini söyledi. “Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum”
Yeşil-beyazlıların başkanı Ömer Korkmaz, sözlerine taraftara teşekkür ederek başladı. Korkmaz, “Öncelikle bu Ramazan gününde tribünlerimizi dolduran hemşerilerimize, taraftarımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün takımımız ve bizim yanımızda oldular. Ama maalesef; maçtan önce de korktuğumuz şey başımıza geldi” dedi.


“Olaylı maçın faturasını bize kestiler”
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, “Maçtan önce kendi içimize hep konuştuğumuz bir durum vardı. ‘Umarım Trabzon'da oynanan bir maçın faturası bize kesilmez' diye düşünmüştük. Maalesef korktuğumuz başımıza geldi” diye konuştu.“Hakemler ince ince bizi doğradı”
Başkan Korkmaz, “Hakemler ince ince bizim takımımızı doğradı. Bizim lehimize olan pozisyonlarda bir kez bile VAR'a gidilmedi. Penaltı ve kırmızı kart itirazlarımız oldu. Trabzon’da bir elle oynama var. Hiç dönüp bakılmadı bile. Üstüne; bize verilen penaltı incelenmedi bile! Bana göre çok ciddi bir hakem hatası! Trabzonsporlu bir oyuncunun, Oğulcan Ülgün’e topsuz alanda bir müdahalesi var. Onu zaten kamuoyunun vicdanına bırakıyoruz” ifadelerini kullandı.“Anadolu kulüpleri zor şartlar altında”
Ömer Korkmaz, “Anadolu kulüpleri çok zor şartlarda yaşıyor ve yaşamaya çalışıyor. Kora kor mücadele ediyoruz. Hiç hakem konuşmadan yenilmiş olsak, hiç sorun yoktu. Trabzonspor’u tebrik eder önümüze bakardık. Ama maçtan sonra sürekli hakem hatalarını konuşmak bizi üzüyor. Hak etmediğimizi düşünüyoruz” dedi.“Ayrıcalık değil, adalet istiyoruz”
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, “Bizler bir ayrıcalık istemedik, istemiyoruz. Bizler adalet istedik ve hala da aynı noktadayız. Takımımızın puan tablosundaki durumu belli. Bizim gibi birçok takım var. Herkes için çok kritik haftalar, hayati maçları oynanıyor. Bu süreçte her takım adına adalet istiyoruz. Hakemler gördüklerini çalsınlar, göremediklerini VAR'a gitsinler" diye konuştu. (Hasan Yıldırım)

DİĞER HABERLER