Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz: “Bu paraları başka kulüplerde alamazlar!”

04.02.2024 11:19:00
Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda oynanan ve golsüz beraberlikle sona eren Rizespor maçının ardından Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz açıklamalarda bulundu.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, Süper Lig’in 24. haftasında deplasmanda oynanan ve golsüz beraberlikle sona eren Rizespor maçının ardından konuştu. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Korkmaz; “Transfer süreci devam ediyor. Takıma almak istediklerimiz var. Bir de maddi durumumuzun el verdiği ölçüde alabilecekleriniz var. Gelen oyuncuların arasında bazıları gerçekten istediğimiz isimler. Ama belirli bir bütçe ölçüsünde almaya çalıştığımız oyuncular da var. Bence bunu ikiye ayırmak lazım… Bizim almak istediklerimiz bir de bütçemizin el verdiği isimler” dedi.


“Ellerinden geleni yapacaklardır”
Gelecekteki süreçte ilgili olarak konuşan Korkmaz; “Bütün arkadaşlarımıza güveniyoruz. Ellerinden gelen katkıyı yapacaktır. Takım birlikteliği ve takım ruhuyla birçok oyuncuyu yeni kazandık gibi hareket etmemiz lazım” diye konuştu.


“Maddi külfeti ağır oyuncular var”
Başkan Korkmaz, “Negatif havayı biraz daha dağıtmak adına şöyle bakmak lazım… Maddi külfetleri kulübe çok ağır olup hiçbir verim alamadığımız oyuncular var. Onlarla sözleşme feshi konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. Ama bunlar da kolay olmuyor. Bu oyuncular bu paraları farklı kulüplerde bulamayacaklarının da farkındalar. Ama bir şekilde bunları da çözeceğiz” ifadelerini kullandı. (Hasan Yıldırım)

 

DİĞER HABERLER