Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

KonyaRay Banliyö hattı kapsamında çalışmaları süren Alt Geçit tamamlandı: Yol iki yönlü trafiğe açıldı!

23.10.2023 17:43:00
KonyaRay Banliyö hattı kapsamında alt yapı çalışmaları kapsamında trafiği kontrollü sağlanan Meram Yeni Yol Alt Geçidinde çalışmalar tamamlandı. Cadde'deki trafik akışı normale döndü.
KonyaRay Banliyö hattı kapsamında Meram Yeni Yol Alt Geçidinde süren çalışmalardan dolayı trafik tek şeritli ve kontrollü sağlanıyordu.  Konya Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) yapılan çalışmaların tamamlanmasıyla yolun iki yönlü trafiğe açıldığını duyurdu.
Otobüs seferleri normal güzergaha döndü
Bu kapsamda 3-4-10 ve 74 numaralı otobüslerin güzergahları Meram Yeni Yol Alt Geçidindeki çalışmalardan dolayı Havzan üst geçidi mevkisinden devam ediyordu. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte otobüs güzergahları normale döndü.
KonyaRay Banliyö projesi
KonyaRay Banliyö projesi, üç etabıyla birlikte toplam uzunluğu 45.9 kilometre olup Meram, Karatay ve Selçuklu ilçelerinin en önemli noktalarını, organize sanayi bölgelerini ve Havaalanının birbirine bağlıyor. Böylelikle araç trafiğinin önüne geçiyor. Ayrıca proje 2 milyar 300 milyon TL ile Konya şehir tarihinin en yüksek bütçeli yatırımlarından biri olarak yer alıyor.

DİĞER HABERLER