Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyalılar dikkat: Kuvvetli sağanak sürecek!

08.06.2022 21:14:00
Konya şehir merkezi ve ilçelerinde sağanak zaman zaman şiddetini artırarak hayatı olumsuz etkiliyor. Vatandaşlara sık sık önlem almaları konusunda uyarı yapılıyor.
Son günlerde devam eden yoğun yağışlar, belli bölgelerde hayatı olumsuz etkilerken, vatandaşların da tedbirli olmaları yönünde uyarılar yapılıyor.  Kırsaldaki bazı ekili alanlarda yağış nedeniyle zarar meydana geldi.

Bu gelişmeler doğrultusunda Konya Valiliği koordinasyonunda ilgili tüm kuruluşlarca, meydana gelen sorunlar yerinde tespit edilip gerekli müdahaleler yapılıyor.

Yağışın etkileri yerinde tespit ediliyor

Konya Valiliğinin konuya ilişkin açıklamasında şunlar kaydedildi:

"Konya'da 08.06.2022 tarihinde 17.00-18.00 saatleri arası meydana gelen aşırı yağıştan olumsuz etkilenen hemşehrilerimize geçmiş olsun. Yağışın etkileri, tüm ilgili kuruluşlarımızca yerinde tespit edilip gerekli müdahaleler yapılmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
 
Konya Valiliğinden uyarı!
Bir diğer paylaşımda ise; “Meteorolojik Uyarı, Kuvvetli Gök Gürültülü Sağanak Yağışlara Dikkat! Ani sel, su baskını, yıldırım ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olması önem arz etmektedir.” ifadeleriyle vatandaşlara uyarı yapıldı. Meteorolojiden alınan verilere göre, Perşembe günü öğle saatlerinden itibaren Konya’nın doğu kesimlerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların kuvvetli olması bekleniyor. 

DİĞER HABERLER