Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyalı Seyit Alp’in Erdoğan’a patates teklifi gülümsetti

27.11.2022 13:29:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da Toplu Açılış Töreni’nde kalabalık içerisinde börklü küçük Seyit Alp’i fark edip sahneye yanına aldı. Küçük Seyit Alp Erdoğan’ı eve patates yemeye davet etti. O anlar Erdoğan’ı gülümsetirken, minik çocuğun yanağından makas alarak "İşimiz çok" dedi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Konya'nın Mevlana Meydanı'nda dün özel bir organizasyon gerçekleştirildi. Tarihi meydanda ASELSAN Konya Silah Sistemleri Fabrikası, Büyükşehir Yatırımları ve Afşar Barajı ile Yapımı Tamamlanan Diğer Tesislerin Toplu Açılış Töreni yapıldı.

Görkemli törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, annesi İlayda Serpil Deresoy ile birlikte meydana gelen börklü minik Seyit Alp’i görerek sahneye yanına aldı. Anahtar teslimi sırasında minik Seyit Alp, Erdoğan’ı gülümseten bir teklif yaptı.

"Bize gidip patates yiyelim mi?"

Erdoğan'ın yanına sokulan minik Konyalı Cumhurbaşkanı'nı, "Bizim eve gidip patates yiyelim mi?" diyerek eve davet etti. Cumhurbaşkanı bu teklifi gülümseyerek karşıladı.

Yanağından makas aldı: "İşimiz çok"

Yoğun gündemi nedeniyle küçük çocuğun teklifini geri çevirmek zorunda kalan Cumhurbaşkanı, "işimiz çok" derken minik Konyalının yanağından makas aldı. O anlar kameralara yansırken izleyenlerin yüzünü güldürdü.

 

DİĞER HABERLER