Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyalı Mevlüt Öztaş madalyayla döndü

12.03.2024 11:32:00
Türkiye Judo Federasyonu tarafından tertip edilen Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası, 9-10 Mart tarihlerinde Antalya’da düzenlendi.

Baştan sona büyük heyecana sahne olan müsabakalar sonucunda Selçuklu Belediyesporlu Mevlüt Öztaş, 100 kiloda 3. olarak bronz madalyanın sahibi oldu. Bu yıl ilk kez büyükler kategorisinde mücadele eden Mevlüt Öztaş, Mevlana şehrine madalyayla dönmenin mutluluğunu yaşadı. Burada yer alan Selçuklu Belediyespor’un diğer sporcularından Yakup Kara 100 kiloda 5, Selahattin Elbaş, Hasan Efe Koçak ve Mert Yasin Kara ise kategorilerinde 7. olarak müsabakaları tamamladı. 


Başkan Pekyatırmacı tebrik etti
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, şampiyonadan madalyayla dönen sporcuları tebrik etti. Pekyatırmacı, “Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda kulübümüzü başarıyla temsil ederek bronz madalya kazanma başarısı gösteren milli sporcumuz Mevlüt Öztaş’ı ve başarıda emeği geçen antrenörlerimizi tebrik ediyorum. İnşallah önümüzdeki dönemde Öztaş’ın milli formayla da madalyalar kazanacağına inanıyoruz. Sporcumuzu ve Antrenörlerimiz tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. (Hasan Yıldırım)

 

DİĞER HABERLER