Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konyalı Bedriye Kılıç olayında son dakika! Katil eş cesedi attığı yeri gösterdi

28.10.2023 15:02:00
Konya'nın Akşehir ilçesinde tartıştığı karısını boğarak öldürdükten sonra uçurumdan atıp kayıp ihbarında bulunan katil zanlısı koca Tayfur Kılıç, Karısının cesedini uçurumdan attığı yeri savcı ve polis ekiplerine gösterdi. Bedriye Kılıç’ın ağabeyi Muhammet Er’de olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Olay, 6 Temmuz 2023 Perşembe günü Akşehir ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 7 Temmuz günü Akşehir İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Tayfur Kılıç (36), kiraz bahçesinde mevsimlik işçi olarak çalışan 3 çocuk annesi eşi Bedriye Kılıç'ın (35) eve gelmediğini belirterek kayıp ihbarında bulundu. 
AİLESİ MÜGE ANLI’YA KATILDI
Yapılan çalışmalarda bugüne kadar bir ize rastlanmazken, Bedriye Kılıç'tan haber alamayan yakınları, Kılıç'ın bulunması için İstanbul'a giderek Müge Anlı’nın programına katıldı. Programa katılan Bedriye Kılıç'ın eşi Tayfur Kılıç da kayıp başvurusunda bulunduğunu, bir haber alamadığını belirtirken, programa katılan yakınlarının kendisine yönelttikleri suçlamaları da reddetti.
GÖZALTINA ALINDI
Televizyon programında suçlamaları reddeden ve çelişkili konuşan Bedriye Kılıç'ın kocası Tayfur Kılıç, program sonrası memleketi Akşehir ilçesine döndüğü otobüste otogar girişinde Konya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alındı. 
KATİL KOCA EŞİNİN YERİNİ GÖSTERDİ
İfadesi alınmak üzere emniyete getirilen şüpheli Tayfur Kılıç, eşiyle yaşadığı tartışma sonrası boğarak öldürdüğünü, daha sonra cesedi uçurumdan attığını itiraf etti. Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Konya Numune Hastanesine getirildi. Daha sonra polis eşliğinde Akşehir’e getirilen Tayfur Kılıç karısını öldürdükten sonra attığını belirttiği uçurumda yer göstermesi yaparak, savcıya olay anını anlattı. 

BEDRİYE KILIÇ’IN CESEDİ ARANDI
Akşehir Antalya yolu Cankurtaran Mahallesi yakınlarındaki uçurumda Polis ekipleri de drone yardımıyla  Bedriye Kılıç’ın cesedini aradı. Ayriyeten olay yerine Akut ve dağcılık ekipleri de gelerek uçurumdan aşağıya inerek ceset arama çalışmalarına başladı.
BEDRİYE KILIÇ’IN AĞABEYİ SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ
Bedriye Kılıç’ın ağabeyi Muhammet Er’de olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi. Tayfur Kılıç, yer göstermenin tamamlanmasının ardından polis aracı ile karakola götürüldü
ARAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Dağcılık ekipleri ve done yardımı ile Bedriye Kılıç’ın cesedinin arama çalışmaları sürüyor.

DİĞER HABERLER