Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

KONYAGİAD Başkanı Korkmaz: Yeni rekorlar gelecek

06.04.2022 00:00:00
Konya’nın rekor ihracat rakamlarına ilişkin konuşan KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, “Siz sanayicimize güvenin yeni rekorlar gelecek” dedi.
İhracat rekoru Konyalı sanayicinin yüzünü güldürdü. Konya'nın ihracatta 2022 yılı ilk çeyrek rakamları, bir önceki yılın aynı dönem ihracat rakamlarının yüzde 11’in üzerinde gerçekleşti.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Konya Genç İş İnsanları Derneği (KONYAGİAD) Başkanı Gülvezir Korkmaz ''Üreticinin, ticaret yapanın, sanayicinin yanında olduğumuz sürece bu oranlar daha da artacak. Ben inanıyorum ki Türkiye’nin iller ihracat sıralamasında Konya’mız bilindik illeri geride bırakacaktır.'' ifadelerini kullandı.

KONYA EN YÜKSEK İHRACAT RAKAMLARINA ULAŞTI
KONYAGİAD Başkanı Gülvezir Korkmaz, tüm zamanların ihracat rakamlarını aşan Konya’nın tüm takdiri hak ettiğini belirterek ''Sanayicimizin, ticaret erbabımızın elinden tutulması halinde çok daha ilerlere taşınacak bir Konya’yı bugünden görüyoruz. Yeter ki biz sanayicimize, çalışan ve üreten iş insanımıza güvenelim. Yeni rekorlar gelecektir. Hatta üreticimizin elinden tam tutulduğunda ihracat yapan iller sıralamasında önemli değişiklikler olacaktır. Konya’mız bu sıraları birer ikişer hızla çıkacaktır. KONYAGİAD olarak, Konya’ya bu gururu yaşatan sanayicimizi, ticaret erbabımızı iş insanlarınızı tebrik ediyoruz.'' ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER