Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'ya yerel seçimlerde emniyetçi aday adayı

28.12.2023 18:24:00

Yerel seçim sürecinde ilçelerin aday adayları dikkat çekiyor. Bunlar da biri de AK Parti Çumra Belediye Başkan Adayı Seyit Çimen.

1974 doğumlu işletme ve İlahiyat mezunu olan emniyet amiri Çimen, Çumra’yı karış karış gezerek yerel seçimde Çumra’dan destek istiyor.

Çumra’nın tüm mahallelerini gezen Çumra aday adayı Seyit Çimen hem sorunları hem de ilçe özelinde talepleri dinleyerek not alıyor.

AK Parti Çumra Aday adayı Seyit Çimen kimdir?

1998 yılında Emniyet Genel Müdürlüğünde göreve başlayan Çimen sırası ile Eskişehir, Erzincan, Ankara, Hakkari, Konya’da görev yaptı. TBMM Koruma Daire Başkanlığında çeşitli kademelerde Yönetici olarak çalıştı. Özel becerileri olarak; Yarı Yoğun ve Orta Yoğun Arapça Dil Eğitimi, İleri ve Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi, ( Mobese ve TEDES Proje Yönetimi Eğitimi, VIP) Önemli Kişileri Koruma ve Terörizme Karşı Önemli Tesisleri Koruma Kursu ve Uludağ Üniversitesi Eğiticilerin Eğitimi Formasyonu başarı ile tamamladı.

Seyit Çimen son olarak Karatay İlçesi Köprübaşı Karakol Amiri olarak görev yaparken görevinden istifa etti ve 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Ak Parti Çumra Belediye Başkanı aday adayı oldu.

Seyit Çimen seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada “Geleceği parlak bir Çumra için, seçtiği yöneticisinden sakınan değil sığınan, bir sıkıntıya düştüğünde bana sahip çıkacak bir ŞEHR-İ EMİNİM var diyeceği yerel yönetim anlayışını ikâme etmek istiyoruz.” İfadesini kullandı.

DİĞER HABERLER