Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya turizmine katkı sağlayacak

11.01.2023 16:18:00
Konya ve Karaman’da faaliyet gösteren otelciler, dernek çatısı altında buluştu. Hedef, düzenlenecek organizasyonlarla turizme katlı sağlamak.
Başta Konya ve Karaman olmak üzere bölge turizmine katkı sağlamak amacıyla kurulan Konya Karaman Otelciler Derneği, iki ildeki sektör temsilcilerini aynı çatı altında buluşturdu. 20 bin yatak kapasitesine sahip olan dernek, turizmle doğrudan bağlantılı olan kamu kurum ve kuruluşlar ile irtibatı ve koordinasyonu sağlamayı hedefliyor.

Konya Karaman Otelciler Derneği, yurtiçi ve yurtdışı fuar organizasyonlarıyla da Konya’nın tanıtımına katkı sağlayacak. Konya-Karaman Otelciler Derneği Başkanı Süleyman Temizci, "Birliğimizin amacı, turizmle ilgili konular, sorunlar ve çözümler üzerinde bilimsel ve pratik çalışmalar yapmak, bu yönlü çalışmalara katkıda bulunmak. Turizm ve turistik tesislerin turizm gereklerine uygun gelişimini sağlamak, bu doğrultuda üyeleri arasında ve turizm gereklerine uygun gelişimi sağlamak. Turizmle doğrudan ve doalylı ilgisi bulunan kamu kurum ve kuruluşlarla irtibatı, koordinasyonu sağlamak, üyelerimizi sektör içinde ve dışında temsil etmektir" dedi.





 

DİĞER HABERLER