Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya TSYD’den Pekyatırmacı’ya ziyaret

07.09.2023 15:33:00
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Konya Şubesi, başkan Murat Dönmez, yönetim kurulunda yer alan Mürsel Çetin, Kemal Soylu, Hüseyin Avni Uğur, Hüseyin Turgut ve Ferhat Türkoğlu ile birlikte Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’yı ziyaret etti
Ziyarette fikir alışverişinde bulunulurken, Konya sporunun gelişmesi noktasında işbirliği yapılmasına karar verildi. 

“Konya sportif olarak her geçen gün büyüyor”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya’nın sportif anlamda her geçen gün büyüdüğünü ifade etti. Selçuklu ilçesine spor alanları kazandırma adına önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Pekyatırmacı, “700 bine yakın nüfusumuzla onlarca ilden büyük bir ilçeyiz. Belediyemiz bünyesindeki spor kulübünde hemen hemen her branştaki sporcularımız Konya’mızı ve Selçuklu ilçemizi en iyi şekilde temsil edip kürsüye çıkarak, bizleri gururlandırıyorlar. Hedeflerimiz büyük. Amacımız yeni spor tesisleri yapıp, buralarda eğitim gören çocuklarımızı ve gençlerimizi olimpiyatlara hazırlamak. Yerli ve milli sporcular yetiştirmeliyiz. Özellikle futbolda alt yapıya önem vermeliyiz” dedi.

“Selçuklu’nun başarıları umut verici” 
TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez ise, her geçen gün büyüyen ve gelişen Selçuklu’nun sportif başarılar ve spor tesisleri konunda da önemli bir ivme kazanmasının gelecek adına umut verici olduğunu söyledi. 

Pekyatırmacı’ya özel hediye
TSYD Konya Şube Başkanı Murat Dönmez, ziyaretin ardından Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı’ya spora ve TSYD Konya Şubesine verdiği desteklerden dolayı Cumhuriyetimizin 100., TSYD’nin ise 60. yılı nedeniyle özel logolu olarak yaptırılan fincan takımı hediye etti.

DİĞER HABERLER