Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya Spor ve Kongre Merkezi’nde korkutan yangın!

22.10.2021 16:17:00
Karatay ilçesinde bulunan Konya Spor ve Kongre Merkezi'nin çatısında tamirat sırasında yalıtım malzemelerinin tutuşması sonucu çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Alınan bilgiye göre, yangın saat 16.00 sularında meydana geldi. Konya Spor ve Kongre Merkezi'nin çatısında dumanların yükseldiğini gören vatandaşlar durumu hemen 112’ye bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve emniyet güçleri sevk edildi. Spor ve Kongre Merkezinin içerisinde spor yapanlar hemen tahliye dildi. Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesine bağlı ekiplerin hem içerden hem de dışardan müdahalesi sonucu yangın büyümeden kısa sürede söndürüldü. 

"Yangında yaralanan olmadı"
Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici, yangının spor ve kongre merkezinin çatı katında yapılan tamir sırasında yalıtım malzemelerinin tutuşması sonucu çıktığını, içerde spor yapanların tahliye edildiğini ve yangında yaralananın olmadığını açıkladı. 

Öte yandan yangın sonucu oluşan yoğun dumanlar şehrin farklı noktalarından görüldü.Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. (Konhaber / Kemal Sayın - Suat Tink - Mustafa Şimşek)


DİĞER HABERLER