Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya Şehir Hastanesi'nde doktorun silahlı saldırıda öldürülme sebebi ortaya çıktı!

06.07.2022 16:11:00
Konya'da görev yaptığı hastanede saldırıya uğrayan Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya ve saldırgan hayatını kaybetti. Saldırganın Yunak Devlet Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalıştığı, görevli olduğu hastaneden 'hemoroid ameliyatı olacağım' deyip izin aldığı öğrenildi. İddiaya göre saldırgan Hacı Mehmet Akçay'ın, Karakaya'yı annesinin ölümünden sorumlu tuttuğu için saldırıyı düzenlediği ortaya çıktı.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Olay, saat 15.00 sıralarında Konya Şehir Hastanesinde meydana geldi. Yunak Devlet Hastanesinde güvenlik görevlisi Hacı Mehmet Akçay, Konya Şehir Hastanesine gelerek Kardiyoloji Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya'ya silahlı saldırı düzenledi. Doktor Karakaya'ı göğsünde silahla vuran Akçay aynı silahla intihar etti. Olayda ağır yaralanan Karakaya ile Akçay hayatlarını kaybetti.
ANNESİNİN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU TUTTUĞU İÇİN ÖLDÜRMÜŞ 
İddiaya göre, geçtiğimiz haziran ayında saldırgan Hacı Mehmet Akçay'ın annesinin Uzmanı Doktor Ekrem Karakaya anijiyo yaptı. Saldırganın annesi 08 Haziran'dan hayatını kaybetti. Hacı Mehmet Akçay'ın, annesinin ölümünde Doktor Ekrem Karakaya'yı sorumlu tuttuğu için saldırıyı gerçekleştirdiği öğrenildi.

HEMOROİD AMELİYATI OLACAĞIM DEYİP İZİN ALMIŞ
Yunak Devlet Hastanesinde güvenlik görevli olarak çalışan Hacı Mehmet Akçay, çalıştığı hastaneden 'hemoroid ameliyatı olacağım' diyerek izin aldığı, daha sonra Konya Şehir Hastanesine gelerek Doktor Ekrem Karakaya saldırıyı gerçekleştirdiği de ortaya çıktı. 

DİĞER HABERLER