Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem!

28.10.2021 00:50:00
Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde saat 00.38'de 4,0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Konya'nın Tuzlukçu ilçesinde saat 00.38'de 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin derinliği ise 6,98 kilometre olarak kaydedildi.

"Şu ana kadar bize yansıyan bir olumsuzluk yok"
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Tuzlukçu ilçemiz ve çevresinde depremi hisseden tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Şu ana kadar bize yansıyan bir olumsuzluk yok. Allah beterinden korusun" açıklamasında bulundu.  
Konya Valiliği: Herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi
Konya Valiliğinin resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Tuzlukçu'da saat 00.38'de meydana gelen depremde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmediği belirtildi.

Taramaların sürdüğü ifade edilen açıklamada, şu bilgiler paylaşıldı: "Gelişmeler takip edilerek kamuoyu bilgilendirilecektir. Tuzlukçu ve çevresinde depremi hisseden hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Yunak ve Tuzlukçu kaymakamlarımız bizzat ekiplerimizin başında, deprem bölgesi yerleşim birimlerinin bütününde taramayı yaptılar ve herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi. Tekrar geçmiş olsun."

DİĞER HABERLER