Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya'nın bu ilçesinde Belediye Başkanı seçilmişti: Partisinden istifa etti

25.04.2024 14:22:00
Yeniden refah Partisinden Doğanhisar Belediye Başkanı seçilen Ali Öztoklu partisinden istifa etti.

Yeniden refah Partisinden Doğanhisar Belediye Başkanı seçilen Ali Öztoklu partisinden istifa ettiğini açıkladı. 

 

Ali Öztoklu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Değerli Hemşehrilerim; Sizlerin desteği ile Yeniden Refah Partisi'nden Doğanhisar Belediye Başkanı olarak seçildiğim 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde elde ettiğimiz başarının ardından almış olduğum önemli bir kararı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bugünden itibaren Belediye Başkanlık görevime, bağımsız belediye başkanı olarak devam etme kararı almış bulunmaktayım. Bu kararı almamın en önemli sebebi ise Doğanhisarımızın  kalkınması ve refahı için çıktığım bu yolda, bağımsız bir belediye başkanı olarak daha etkili ve geniş kapsamlı projeleri hayata geçirebileceğime inanıyor olmamdır.
Bu sebeple Yeniden Refah Partisinden istifa ettiğimi ve yoluma bağımsız belediye başkanı olarak devam edeceğimi siz değerli hemşehrilerime ve kamuoyuna saygılarımla arz ediyor, destek ve dualarınızı bekliyorum.
"ALİ ÖZTOKLU KİMDİR?

1977'de Doğanhisar'da doğan Öztoklu, iIk ve ortaöğreniminin ardından ticarete atıldı.Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev alan Öztoklu, 2014'ten itibaren iki dönem üst üste AK Parti Doğanhisar İIçe Başkanlığı yaptı. 31 Mart seçimlerinde ise Yeniden refah Partisinden Doğanhisar Belediye Başkanı seçildi. Öztoklu, evli ve dört çocuk babasıdır.

 

DİĞER HABERLER