Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz? Resmi İlanlar

Konya'nın bir ilçesine yeni kaymakam atandı

13.07.2025 14:42:00
Cumhurbaşkanlığının 2025/205 sayılı atama kararıyla Ilgın Kaymakamlığı görevine atanan Mustafa Maslak, ilçedeki görevine başladı.

Antalya’da doğan ve eğitim hayatını burada tamamlayan Kaymakam Maslak, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden okul ikincisi olarak mezun oldu. Aynı yıl kazandığı İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı sınavıyla mülki idare amirliği görevine adım attı.

İl, teftiş ve refiklik stajlarının ardından çeşitli ilçelerde kaymakam vekilliği yapan Maslak, yurtdışı stajı kapsamında bir yıl İngiltere’de dil eğitimi aldı ve kamu yönetimi üzerine incelemelerde bulundu.

Süleyman Demirel Üniversitesi’nde yüksek lisansını tamamlayan Mustafa Maslak, Burdur Çeltikçi, Kahramanmaraş Andırın, Batman Beşiri, Erzurum Aziziye ve Muğla Köyceğiz ilçelerinde kaymakam olarak görev yaptı. Beşiri’de kaymakamlıkla birlikte belediye başkan vekilliği görevini de üstlendi. 2023 Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından geçici görevle Antakya Kaymakamlığı görevini yürüttü.

Evli ve iki çocuk babası olan Kaymakam Maslak, iyi derecede İngilizce bilmektedir. (Veli Şengül)

DİĞER HABERLER