Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya neden kırmızı ? Yine eğlence merkezi yine aynı görüntü…

02.03.2021 09:54:00
Konya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerini ihlal ederek eğlence mekanına giden 60 kişiye para cezası verildi.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, illerin risk değerlendirme kriterlerine göre 4 kategoriye ayrıldığı haritayı paylaştı. Buna göre iller risk değerlendirme kriterlerine göre 4 kategoriye ayrıldı. Konya'nın ise çok yüksek riskli iller arasında yer aldı.
Buna rağmen Konya'da sokağa çıkma yasağını ihlal ve sosyal mesafe kuralına riayet edilmediğine dair görüntüler gelmeye devam ediyor. 
Gece saatlerinde merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesinde bulunan bir eğlence mekanının açık olduğunu fark eden İl Emniyet Müdürlüğü Selçuklu Devriye Ekipler Amirliği polis ekipleri anında harekete geçti. 
Polis ekiplerince eğlence mekanına düzenlenen baskında içerideki 60 kişiye sosyal mesafe kuralı ile sokağa çıkma kısıtlamasını ihlalden cezai işlem uyguladı.
Umumi Hıfzıssıhha Kanununa muhalefetten iş yeri sahibiyle birlikte her bir şahsa sosyal mesafe ve sokağa çıkma yasağından 4 bin lira olmak üzere 240 bin lira para cezası kesildi. 

DİĞER HABERLER