Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası'ndan 'Ahde vefa'

15.05.2022 14:42:00
Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni oda binası açıldı. Yönetim kurulu, ahde vefa örneği göstererek eski başkan Sabit Özturhan’ın adını oda binasına verdi.
Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası yeni oda binası açıldı.

Konya Mobilyacılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Günbaş, 1990-2005 yılları arasında başkanlık yapan merhum Sabit Özturhan’ın ismini, yönetim kurulu kararıyla odaya verdiklerini açıkladı.

Bu vesileyle açılışını gerçekleştirdikleri programlarına; protokol üyeleri, esnaflar, Mesleki Eğitim Merkezinde görevli eğitmenler ve kursiyerler ile birlikte toplamda 800 kişilik yoğun bir katılım sağlandığını belirten Başkan Günbaş, “Katılım sağlayan misafirlerimizle yapılan duanın arkasında helva ikramınında bulunuldu. Oda binasında ve Mesleki Eğitim Merkezimizde inceleme yapan protokol ve esnaflarımız, Avrupa Birliği (ILO) başta olmak üzere MEVKA ve Selçuklu Belediyesine sunulan projeler ile kurulan Mesleki Eğitim merkezinde AVUNCUK markasıyla üretilen ahşap oyuncakları inceledi.” ifadelerini kullandı.

Davetliler, böyle bir tesis ve istihdama katkı sağladıkları için Başkan Günbaş’a, yönetim kuruluna, genel sekretere, oda çalışanlarına ve görevli eğitmenlere teşekkür etti.

Başkan Mehmet Günbaş, “Açılışımıza teşrif eden AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, AK Parti İl Yönetimi, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, başkan yardımcıları, daire başkanları, KONESOB Başkanı Muharrem Karabacak, Başkan vekili Osman Alp,  AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, ASKF Başkanı Remzi Ay, İşkur İl Müdürü Emrah Keleş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İbrahim Akyüz, İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Orman Bölge Müdürü Cafer Bal, Selçuklu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Erdinç Sarıca ve müdür yardımcıları, Sıhhi Tesisatçılar Odası Başkanı Mehmet Ünlügül, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Muhammet Acar, Konya Haberleşme ve Saatçiler Odası Başkanı Lütfi Pınarcık, Konya Televizyon ve Radyo Tamirciler Odası Başkanı Kadir Erölmez ile birlikte  bu programda emek ve desteği olan rahmetli Başkanımızın oğlu Lokman Özturhan’a teşekkürlerimizi sunarım. Allah bu binada daha nice güzel proje ve faaliyetler yapmayı nasip etsin.” diye konuştu.

DİĞER HABERLER