Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya Lisesi 2020-2021 eğitim öğretim yılına coşkulu başladı

06.09.2021 14:34:00
Türkiye genelinde Kovid-19 tedbirleri alınarak tüm hazırlıkların tamamlandığı okullarda bugünden itibaren haftada 5 gün yüz yüze eğitime başlandı.
Konya'daki okullarda yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri alınarak, 2021-2022 eğitim öğretim yılına başlandı. Konya Lisesi de 2020-2021 eğitim öğretim yılına coşkulu başladı. 

Okul bahçesinde düzenlenen programa, Okul Müdürü Zübeyir Yavuz,, Müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
“Sağlığımız için covid-19 kurallarına lütfen uyalım”
2020-2021 Eğitim- Öğretim yılının hayırlı olması temennisi ile açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Zübeyir Yavuz: “Eğitim-Öğretim faaliyetleri, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını tedbirleriyle başladı. Okulumuz koronavirüs tedbirlerini en üst seviyede tutarak, bütün hazırlıklarını tamamladı. Öğrencilerimizin salgınla mücadelede, kişisel hijyen, sosyal mesafe ve maske kullanımı gibi konulara uymasını, birbirini uyarması ve öğretmenlerimizin de bu konudaki hassasiyetlerini dikkate almalarını istiyorum” dedi. 

“Hepimiz gurur duyabileceğimiz ortak başarı için çalışıyoruz”
Yavuz: “Hepimiz gurur duyabileceğimiz ortak başarı için çalışıyoruz. Bu okul ülkeye önemli insanlar kazandırdı. Burada verilen eğitimin kalitesine ve öğretmenlerimize güvenin. Üniversiteye giriş sınavlarında öğrencilerin kaydettikleri sonuçların mükemmelliği bunun en iyi sembolüdür. Ben başarılı 2020-2021 eğitim ve öğretim yılı diliyor. Okulumuz ve öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. 
Konuşmaların ardından Okul Müdürü Zübeyir Yavuz, mezun olan öğrencilerin adına konuşma yapan Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya Bölümü öğrencisi Burçak Coşkun’a ve öğrenciler arasında en yüksek puan alarak okumaya hak kazanan Abdullah Öz Dikici’ye başarısından dolayı çiçek ve plaket takdim etti. 

DİĞER HABERLER