Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya Karatay Belediyesi binasında korkutan yangın

24.10.2023 08:21:00
Konya Karatay Belediyesinin çatı bölümünde yangın çıktı. Yangın olay yerine gelen İtfaiye ekiplerince söndürülerek kontrol altına alınırken, çatı bölümünde maddi hasar meydana geldi.
Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız...
Karatay ilçesi Aziziye Mahallesi’ndeki Karatay Belediyesi binasının çatı bölümünde henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen 7 itfaiye aracı ve çok sayıda ekip yangına müdahale etti. Korkutan yangın söndürülerek kontrol altına alındı.
Yangın söndürme çalışmalarını yakından takip eden Belediye Başkanı Hasan Kılca, ilk andan itibaren yangın söndürme çalışmalarına hızla başladıklarını belirterek, "Muhtemelen yemekhane bölümümüzün baca kısmından çatıya sıçradığı tahmin edilen yangına önce personelimiz müdahale etmiş, söndüremeyince itfaiyeye haber vermişler. Şu anda itfaiyemiz büyük ölçüde yangını kontrol altına aldı. Çatı bölümümüzde maddi hasar var. Hamdolsun kimseye bir şey olmadı. Önemli olan, cana bir şey gelmesin. Geçmiş olsun diyorum. İnşallah kısa süre içerisinde söndürülecek. Ekiplerimiz gerekli müdahaleleri yapıyor. Ben itfaiye ekibimize, Büyükşehir Belediyemize tüm personele teşekkür ediyorum bu güzel çalışmaları için. Kısa sürede kontrol altına alınıp söndürüleceğini ümit ediyoruz inşallah" dedi. 

DİĞER HABERLER