Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya, gereken cevabı verecek

26.05.2023 16:01:00
AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya milletvekilleri Tahir Akyürek, Orhan Erdem, Selman Özboyacı, Meryem Göka, Latif Selvi, Hakan Özer, MHP Konya Milletvekili Konur Alp Koçak, Yeniden Refah Partisi Konya Milletvekili Ali Yüksel, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti il başkanlık binasında basın mensuplarıyla bir araya geldi.
Pazar günü, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ikinci turunun gerçekleştirileceğini hatırlatan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, son ana kadar çalışmalara devam edileceğini söyledi. Başkan Hasan Angı, şu sözlerle seçmene sandık çağrısında bulundu: “İkinci tur seçimlerimiz ülkemiz ve milletimize hayırlı olsun. Bütün hemşehrilerimizden isteğimiz odur ki; geçen turda oyunuzu kime vermiş olursanız olun, bu pazar artık, Cumhur İttifakı’nın adayı Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a oyunuzu verin. Konya’mız hamdolsun, oy oranı olarak Türkiye’deki en öndeki illerden biri. Bunun daha yukarı çıkmasını arzu ediyoruz.” 
“Muhalefete inanmak mümkün değil”
Büyük ve Güçlü Türkiye adımlarının devamlılığının, ancak Cumhurbaşkanı Erdoğan ile sağlanabileceğini ifade eden Angı, muhalefete yönelik açıklamalarda bulundu. Angı, “Muhalefet artık her şeyi vadediyor. Bunlara inanması artık mümkün değildir. Yapmaya mecalleri yok, pazarlık masasında herkese cumhurbaşkanlığı yardımcılığı, bakanlık ne varsa söylüyorlar… Şimdi aynısını seçmene de yapıyorlar. Başaramayacakları ne varsa seçmene de aynı şekilde vadediyorlar. Türkiye’nin istikrarlı bir şekilde yoluna devam etmesi ve dünyada yaşanan kaostan etkilenmemesi için güçlü bir yönetime ihtiyaç var. Bu da güçlü liderle mümkün. O lider de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bizler sahada çalışmamızı en iyi şekilde sürdürdük. İnşallah pazar akşamı Kılıçarslan Meydanı’nda bu coşkuyu yaşayacağız.” şeklinde konuştu. 
“28 Mayıs’ta en güçlü cevap verilecek”
AK Parti Konya milletvekilleri Tahir Akyürek ise “Rabbimiz 28 Mayıs seçimlerini milletimiz memleketimiz ve İslâm dünyası için hayırlı kılsın inşallah. Cumhur ittifakı, Türkiye’nin bekası için, Büyük ve Güçlü Türkiye için, Türkiye’nin Yüzyılı için, geleceği için bir araya gelmiş bir ittifaktır. 28 Mayıs, Türkiye’yi istikrarsızlığa itmek isteyenlere cevap verileceği tarih olacak, o cevap en güçlü şekilde verilecek. Konya olarak sandıklara güçlü şekilde gidelim ve Cumhurbaşkanımıza ve Türkiye’nin istikrarına daha güçlü bir şekilde destek verelim.” ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER