Anasayfa Güncel Ekonomi Spor Siyaset 3.Sayfa Eğitim Yaşam Dünya Sağlık Teknoloji Bunları Biliyor musunuz?

Konya Gazze'de yaşananları kınamak için sokaklara döküldü!

27.10.2023 23:40:00
Konya’daki sivil toplum kuruluşları öncülüğünde sosyal medya üzerinden bir araya gelen kalabalık grup Gazze’de yaşanan saldırdıları kınamak için Zafer Meydanı’nda toplandı.
Konya’daki sivil toplum kuruluşları İsrail’in kara harekâtı başlatması üzerine yürüyüş düzenledi. Konyalılar sokağa döküldü. Zafer meydanında başlayan yürüyüş Mevlana meydanına kadar devam etti. Meydanda kılınan Teheccüt namazının ardından Kunut duası okundu.

Katil İsrail, Gazze'de okul, hastane gibi sivillerin bulunduğu alanları bombalayarak dünyanın gözü önünde katliam yapıyor.7 Ekim'den bugüne en Hain saldırılarına devam ediyor. 
Gazze Şeridi'ne yönelik hava saldırılarını artıran Siyonist İsrail şiddetin dozunu artırarak karadan da saldırmaya başladı. Sivil Toplum Kuruluşları harekete geçti… Konyalı vatandaşlar sokağa döküldü. 
Zafer meydanında toplanan kalabalık dualar tekbirler ve sloganlar eşliğinde Mevlana meydanına yürüdü.  Meydanda yürüyüş son buldu. Filistin şehitleri için Kılınan Tehecüüt namazının ardından ve Kunut duası okundu. Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri zulüm bitene kadar meydanda olacaklarını söyledi.

DİĞER HABERLER